• Qui som?

  Us expliquem d’on venim i a on som. La nostra història té els seus orígens als anys cinquanta.

 • Notícies

  Coneixereu algunes notícies i novetats tant del món vitivinícola com de l’empresa.

 • Productes

  Trobareu relacionats tots els productes que comercialitzem per famílies

 • Botiga Online

  Podreu visitar la nostra botiga virtual i presencial “Món la Cata” situada al bell mig del Maresme (Barcelona)

 

Especialistes en vins, caves i licors.
La millor sel·lecció al teu abast.

 • Distribucions Aral SL

  Som una empresa familiar que té els seus orígens a l’any 1956, especialitzada en la distribució de vins, caves, destil·lats i cerveses. El nostre radi de distribució històric i preferent ha estat i és la comarca del Maresme i la Selva, ampliant-lo cada cop més cap a altres comarques de Barcelona i Girona.

 • El nostre objectiu

  El nostre objectiu és subministrar i assessorar de manera integral el client d’hostaleria i botiga especialitzada en tot el que fa referència al món dels vins, caves i destil·lats. La distribució en exclusiva de moltes marques importants ens permet oferir avantatges substancials per als nostres clients i intentem sempre acompanyar-ho per un servei logístic ràpid i eficient.

Entre els anys 40 i 50, Josep Artigas Salvà va treballar en una fàbrica licorera situada a Arenys de Munt i també fent feines de repartidor. Empès per la seva vocació comercial i ajudat pel seu sogre, que li va regalar un petit camió, va començar a vendre gasoses durant el cap de setmana quan no treballava, i va ser a l’any 1956 quan va fundar la seva pròpia empresa amb l’ajut de la seva esposa Maria Alsina. Als anys 60 amb l’explosió turística de la costa del Maresme i la Costa Brava, l’empresa va experimentar un creixement important que hem intentat cuidar i mantenir fins a data d’avui amb la direcció actual de la segona generació i amb la tercera participant-hi intensament. L’any 1988 va passar a dir-se el nom actual Distribucions Aral SL.

Durant la dècada dels 80 i 90 vam implementar una forta especialització en el món del regal de Nadal que va contribuir a ampliar el volum de feina als mesos no tant turístics amb una activitat molt vital i així consolidar estructures humanes i logístiques.

L’any 2010 vam fer un altre pas endavant i vam obrir la botiga especialitzada “Món la Cata” espai didàctic i comercial on es poden trobar tota mena d’ampolles del món vitivinícola d’arreu del territori català, espanyol i del món.

Actualment Distribucions Aral està formada per un equip de 20 persones i per un parc mòbil i logístic propi per atendre les necessitats del nostres clients. Els darrers anys vam arribar a un acord amb cerveses Moritz per distribuir en exclusiva la seva cervesa per la comarca del Maresme i també amb “Martí”, líder del sector dels regals de Nadal per tal de comercialitzar i distribuir el seu producte dins la nostra àrea d’influència. La demanda d’alguns clients que afegíssim al catàleg productes complementaris com els refrescs o aigües per donar-los un servei més integral ha fet que ampliéssim la nostra gamma.

Més de 50 anys al mercat ens avalen.