Des de 1956 al teu servei

Qui som?

Som una empresa familiar que té els seus orígens a l’any 1956, especialitzada en la distribució de vins, caves, destil·lats i cerveses. El nostre radi de distribució històric i preferent ha estat i és la comarca del Maresme i la Selva, ampliant-lo cada cop més cap a altres comarques de Barcelona i Girona.

El nostre objectiu

El nostre objectiu és subministrar i assessorar de manera integral el client d’hostaleria i botiga especialitzada en tot el que fa referència al món dels vins, caves, destil·lats, cerveses i begudes en general. La distribució en exclusiva de moltes marques importants ens permet oferir avantatges substancials per als nostres clients i intentem sempre acompanyar-ho per un servei logístic ràpid i eficient.

El nostre lema

Ho tenim, t'ho servim

distribucions aral

la nostra història

Entre els anys 1940 i 1950, Josep Artigas Salvà va treballar en una fàbrica licorera situada a Arenys de Munt i també fent feines de repartidor. Empès per la seva vocació comercial i ajudat pel seu sogre, que li va regalar un petit camió, va començar a vendre gasoses durant el cap de setmana quan no treballava, i va ser a l’any 1956 quan va fundar la seva pròpia empresa amb l’ajut de la seva esposa Maria Alsina. Als anys 60 amb l’explosió turística de la costa del Maresme i la Costa Brava, l’empresa va experimentar un creixement important que hem intentat cuidar i mantenir fins a data d’avui amb la direcció actual de la segona generació i amb la tercera participant-hi intensament. L’any 1988 va passar a dir-se el nom actual Distribucions Aral SL.

Durant la dècada dels 80 i 90 vam implementar una forta especialització en el món del regal de Nadal que va contribuir a ampliar el volum de feina als mesos no tan turístics amb una activitat molt vital i així consolidar estructures humanes i logístiques.

L’any 2010 vam fer un altre pas endavant i vam obrir la botiga especialitzada “Món la Cata”, espai didàctic i comercial on es poden trobar tota mena d’ampolles del món vitivinícola d’arreu del territori català, espanyol i del món, així com productes gastronòmics de qualitat.

Actualment Distribucions Aral està formada per un equip de 25 persones i per un parc mòbil i logístic propi per atendre les necessitats del nostres clients. L’any 2011 vam arribar a un acord amb cerveses Moritz per distribuir en exclusiva la seva cervesa per la comarca del Maresme  i  part de La Selva, i també amb “Martí”, líder del sector dels regals de Nadal per tal de comercialitzar i distribuir el seu producte dins la nostra àrea d’influència. La demanda d’alguns clients que afegíssim al catàleg productes complementaris com els refrescs o aigües per donar-los un servei més integral ha fet que ampliéssim la nostra gamma.

Més de 60 anys al mercat ens avalen.

món la cata

Amb la il·lusió de fer un pas endavant per adreçar-nos també al consumidor final, inaugurem al 2010 la nostra viniteca especialitzada Món la Cata per oferir més de 3000 productes als nostres clients, posant al seu abast un assortiment extensiu de vins de totes les denominacions nacionals i internacionals, de caves i champagnes, i de tota mena de destil·lats d’arreu del món.

Necessites més informació?

Envia'ns les teves dades i un dels nostres agents comercials et contactarà en breu

RESPONSABLE: Distribucions Aral SL.  FINALITAT PRINCIPAL: Gestionar la relació comercial / professional. Atendre les consultes o la informació que ens sol·licita. Facilitar ofertes dels nostres serveis i / o productes del seu interès.  DRETS: Accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan siguin procedents.   INFORMACIÓ ADDICIONAL: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra política de privacitat a https://www.aral.cat/privacitat